miércoles, 29 de octubre de 2014

Gràcies a tots vosaltres: ja fem 20 anys!!!


Estimats clients:

Primer de tot volem donar les gràcies a totes les persones que fan possible que “ A la Premsa d'Aquell Dia" segueixi el seu projecte de servei d'arxiu històric per poder proporcionar els diaris de les dates demanades per tots vosaltres, ja que per a nosaltres és tan important el vostre reconeixement com la vostra fidelitat. Això ens ajuda a millorar cada dia i ens motiva a continuar endavant en temps tan difícils com els que estem passant nosaltres.

Ara ja fa tot just 20 anys que ens dediquem a la venda de diaris antics originals, petites joies en forma de paper, plens d'història, que passen d'unes mans a altres per recordar allò que un dia va passar.

Tot va començar gràcies al Roberto i a la Rosa Maria, quan van decidir tirar endavant aquesta feina tan bonica malgrat semblar impossible de poder recuperar tants milers de diaris. Però ells hi van creure des del principi.

I després de tants esforços, visitant diferents pobles, ciutats, cases, masies… ho van aconseguir. Gràcies a tots aquells col·leccionistes amb els qui es va poder contactar i que guardaven sigil·losament tots aquests diaris i que ara (qui ho podria imaginar), molts d'ells es troben repartits en les vostres llars i que ja no es perdran.

Va ser molt dur i molt lent al començament.

Encara algú de vosaltres, al taulell de la botiga, recorda una tarda anar a buscar un diari al pis dels meus pares.

Altres, recorden anar al carrer del Tigre on varem obrir la nostra primera petita botiga.

Ara som al carrer de Joaquín Costa amb un ampli magatzem i amb milers de revistes i diaris datats des de l'any 1900 fins els nostres dies. Ja no només veniu els clients més antics, sinó que en tenim de nous, … el boca-orella ha funcionat!

Volem donar les gràcies a tots els nostres col·laboradors i treballadors que, sens dubte, sense ells, aquest negoci no hauria estat el què és:

Al Ricard, per mantenir el nostre blog ple d'històries de les capçaleres dels nostres diaris, revistes, esdeveniments socials, les portades de la setmana més emblemàtiques, els anuncis antics i tants articles interessants del què passa i del què ha passat.

Al Dany i a la Susana, per la seva planificació en l'arxiu del magatzem que ens facilita la cerca del diari que busquem.

A l'Alberto, per la seva ajuda en la venda per Internet i la seva col·laboració a fer la pàgina web.

I al Joan, per la seva feina artesana en la confecció de les carpetes de presentació que acompanyen els nostres diaris.

I sobretot, al Roberto i a la Rosa Maria, pel vostre empeny a tirar endavant aquest projecte que tant esforç i hores us ha dedicat amb constància i paciència.

És un orgull per nosaltres ser l'única botiga de diaris antics ubicada a Barcelona en tot l'Estat espanyol.

Agraïm als nostres clients, no només per mantenir la il·lusió de poder compartir un tros d'història en paper de diari amb els familiar , amics i els més ben avinguts, sinó també per compartir amb nosaltres les vostres experiències i anècdotes d'un temps viscut a recordar mentre fullegem el diari que heu demanat.



Gràcies a tots vosaltres: ja fem 20 anys !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario