lunes, 23 de abril de 2018

FELIÇ SANT JORDI 2018

Amics i amigues,


Arriba la diada de Sant Jordi, patró de Catalunya, una entranyable festa de concòrdia expressada a través de la rosa amb l’espiga i el llibre. Sant Jordi mata el drac, és el símbol del paganisme. Mentre que la rosa simbolitza la passió, l’espiga representa la fertilitat. Poques vegades una tradició tan clàssica ha estat capaç de sobreviure als temps moderns i adaptar-se a les convencions del segle XXI.
També és el Dia Internacional del Llibre, tal i com va decretar la UNESCO, la qual cosa dóna més força, valor i projecció un dia que es celebra com si fos una festa no només per als catalans, sinó per a tots els ciutadans d'arreu del món. Recordeu que els llibres són l'arma més inofensiva i alhora més poderosa per combatre la ignorància i la incultura. A més lectura, més democràcia, perquè la cultura adquirida dels llibres democratitza a la societat i la fa més lliure.
Si el 23 d'abril voleu oferir un regal únic i irrepetible, sorprendre i emocionar a les persones que més estimeu, us recomanem que acompanyeu la tradicional rosa amb un exemplar original i autèntic del diari o la revista del dia en què va néixer aquella persona tan especial. Qui ho rebi us ho agrairà de tot cor i disposarà d'una joia producte d'un temps que ja forma part inesborrable de la història, guardat per sempre com una peça que esdevindrà una part material de la seva vida.


Us recomanem que passeu per la nostra botiga o bé consulteu la nostra extensa disponibilitat de diaris i revistes, molt variada, per satisfer tots els gustos dels clients més exigents i, a més, a uns preus competitius.
També us oferim una rosa de Sant Jordi diferent i original, feta amb paper de diari autèntic i que conté enrotllada en el tall la portada original o bé les notes gràfiques del diari "La Vanguardia" de la data d'aniversari de la persona a qui va dirigida.
Si no sabeu quin llibre regalar o quina rosa oferir, nosaltres som la millor alternativa.
Us desitgem de tot cor que gaudiu d'un FELIÇ SANT JORDI 2018.